POLISA PRIVATNOSTI

Movida Sarajevo d.o.o.. Sarajevo  svoju obavezu čuvanja Vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku Vašu informaciju koju ostavite tretiraćemo brižno.
Posjetom našeg sajta i / ili registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Polisi privatnosti.

Movida Sarajevo d.o.o., Sarajevo se obavezuje da štiti Vašu privatnost i garantuje upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Polisom Privatnosti opisanom ispod:
• Ko smo mi?
• Koje informacije prikupljamo od Vas?
• Na koji način koristimo dobijene informacije?
• Sigurnost prikupljenih podataka:
• Ko još može da vidi podatke koje ste ostavili?
• Ne osjećate se sigurno?


 Ko smo mi?
Svaka lična informacija dostavljena ili prikupljena na sajtu www.movida.ba je kontrolisana od strane Movida Sarajevo d.o.o.. Sarajevo,  kompanije registrovane u BiH sa sjedištem u Sarajevu, Tešanjska 24a.

Koje informacije prikupljamo od Vas?
Kada napravite narudžbu ili na drugi način komunicirate sa Movida web sajtom, možemo tražiti od Vas određene informacije, a Vi možete proslijediti lične podatke nama (naprimjer: ime i prezime, grad, adresa i broj telefona).
Također, možemo sačuvati listu proizvoda za koje ste pokazali interesovanje ili koje ste kupili, kao i Vaše navike prilikom posjete našem sajtu, koje ste stranice posjećivali.

Pogledajte primjere kako informacije mogu biti prikupljene od strane Movida Sarajevo d.o.o.:
Informacije koje Vi ostavljate nama: Mi primamo i čuvamo informacije koje su poslane tokom posjete našem sajtu ili koje nam Vi dostavite na bili koji drugi nacin (e-mailom, telefonom ili na bilo koji drugi način). Ove informacije mogu nam biti dostavljene prilikom narudžbi od nas (putem sajta, putem telefona ili na bilo koji drugi način) pretragom na našem sajtu, učestvovanjem u nagradnim igrama na sajtu, pristupom Vašem nalogu ili tokom ostavljanja komentara, pisanja Vašeg mišljenja o proizvodima.
Informacije koje se automatski dobijaju: Mi dobijamo, pregledamo i skladištimo informacije svaki put kada pregledate naš sajt. Kao i mnogi drugi sajtovi, mi koristimo "cookies" (pitati Google za pojašnjenje) kako bi smo prikupili određene informacije kada Vaš Web Browser pristupa www.movida.ba sajtu. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju Vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv Vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Također, možemo koristiti i druge softvere, poput Google Analitike, koja mjeri i sakuplja informacije o Vašoj sesiji, dužinu posjete određenim stranicama, klikove i drugo.

Email Komunikacija: da nam pomognete kako bi naš e-mail Newsletter bio korisniji i interesantniji za posjetioce i kupce, pokušavamo da dobijemo povratne informacije o stranicama koje ste posjetili preko klika na Newsletter iz Vašeg e-maila. Ukoliko više ne želite da primate Newsletter uvijek se možete odjaviti slanjem e-maila na kontakt.

Na koji način koristimo dobijene informacije?
Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbjednosti mogu biti upotrebljeni za:
1. Provjeru i isporuku narudžbi
2. Pružanje podrške kupcu
3. Pomoći pri sprečavanju prevara
4. Administracija nagradnih igara
5. Vođenje Vaše historije kupovine
Prilikom kreiranja naloga na Movida Sarajevo d.o.o.. ili kreiranja narudžbe saglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

Sigurnost prikupljenih podataka:
Vaša bezbjednost je garantovana jer Movida Sarajevo d.o.o. koristi najnovije bezbjednosne mjere da zaštiti Vaše podatke prilikom pregledanja sajta ili kupovine kod nas.

Ko još može da vidi podatke koje ste ostavili?
Pored ovlašćenih zaposlenih u Movida Sarajevo d.o.o.. Vaše podatke možemo proslijediti trećim licima nekoj od kurirskih službi u slučaju narudžbe određenih artikala, kako bi bili u mogućnosti isporučiti robu, ili našoj marketinškoj agenciji, koja Vaše podatke može koristiti isključivo u svrhe analiza i poboljšanja kvaliteta pružanja usluge.
Dodatno, određene Vaše informacije mogu biti prosljeđene ovlašćenom državnom organu na njihov eksplicitni zahtjev.

Ne osjećate se sigurno?
Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za Movida Sarajevo d.o.o. Polisu Privatnosti, ili ste već poslali informacije koje ne želite da mi imamo, ili ste poslali netačne podatke, molimo Vas da nas kontaktirate na adresu sa dna stranice, ili putem telefona 033/864-238 ili emailom [email protected] i informacija će biti što je prije moguće ispravljena, ili uklonjena na Vaš zahtjev.
Ukoliko smatrate da ova Polisa ne zadovoljava, ili da je mi nismo ispoštovali u bilo kojem pogledu, kontaktirajte nas kako bi smo Vam pomogli i razrješili Vašu brigu ili problem.